Halen Dünyada yaklaşık 100.000 çeşit sentetik kimyasal madde üretiliyor ve her yıl bu rakama yüzlercesi, binlercesi ilave oluyor.
İçtiğimiz sudan, soluduğumuz havaya, yediğimiz yiyeceklere, kullandığınız eşyalara, kozmetik maddelere kadar her şeyin kimyasal toksinlerle devamlı kirleniyor.
Kimyasal toksinler kanser, kalp hastalıkları, doğum kusurları, nörolojik hastalıklar, alerjik hastalıklar, bağışıklık hastalıkları, mikrobik hastalıklar, otizm, depresyon, mültipl skleroz Alzheimer gibi çok ciddi, hatta zaman zaman da ölümcül olan çok sayıda hastalıklara neden oluyor. Zehirli kimyasalların etkileşimi ve ortamda yoğunlaşması ile ortaya çıkan çevre kirlenmesi ile ekolojik dengenin bozulması telafisi çok zor sonuçlara yol açabilir.
Toksinler en çok da körpecik çocukları tahrip ediyor. Çocuklarınız ve torunlarınızın geleceği için hiç beklemeden harekete geçin! Gerekli tedbirleri almazsak yakın bir gelecekte insanlık nesli yok olabilir!
Bültenimizin bu sayısında editörümüz Prof. Dr. Ahmet Aydın’ın 24 Nisan 2009 tarihinde Ataköy-Yunus Emre Kültür Merkezinde verdiği ‘Zehirlendiğinizin farkında mısınız?’ başlıklı konferansının slaytlarını sunuyoruz. Kabus gibi, ama korkunun ecele faydası yok!
Slayt sunumunu indirmek için tıklayın